Djursex

0kommentarer

Det är fortfarande LAGLIGT att ha sex med djur i Sverige, år 2013. Riksdagen har sagt nej gång på gång. Vad är det att säga nej till?! Hur kan man tycka att det INTE ska vara straffbart att förgripa sig sexuellt på djur?! Det är så fruktansvärt vidrigt på alla sätt och det är verkligen ett under att Sverige ligger så långt efter i den här frågan.
 
Och dom som är så sjuka att de håller på med djursex, försvarar sig med att "det är ju inte olagligt" - hur kan det få hända? Lite förnuft kanske man har själv, att man inte förgriper sig på djur, på samma sätt som man inte ska förgripa sig på barn!
 
Såhär står det i en av Expressens artilkar:
"Ministern menade att det är svårt att dra gränsen för vad som är övergrepp och vad som är vanlig ömhet med djuren."
Vadå svårt? Hur kan det vara svårt? 
 
En av Expressens reportrar har under falsk identitet sökt sig in i djursexnätverket (ja, det finns!) och fått reda på det fruktansvärda som pågår. Här följer några citat som några av medlemmarna sagt:

"Har man själv hund kan man prova när man vill och är inte så styrd."
 
"Det är inte speciellt svårt att få hundar att göra det under rätta förutsättningar."
 
 
"Många som har hund är nog nyfikna, men drar sig för att prova. Många vågar inte för att de tror att det ska synas."
 

Jag förstår inte ens hur man kan komma på tanken.
 
"För nästan alla i nätverket är det livsviktigt att hemlighålla den extremt tabubelagda läggningen. När de åker på träff får de hitta på lögner för sina fruar, barn och andra bekanta.
- I dag är jag på "arbetsresa". Jag reser en hel del och kan komma och gå som jag vill, säger en man om vad han sa till sin fru när han åkte till träffen.
(...)
Mannen berättar att han hittat sina hundar på annonssajten Blocket. Barnfamiljer har ovetandes lämnat ifrån sig sina hundar i tron att de ska få ett bra liv ute på landet.
- Men tanken är att vi ska ha sex med dem, säger mannen och skrattar."
 
För det första, det är alltså män med fruar och barn som håller på med det här, vilket gör det om möjligt ännu värre! Det är så vidrigt och sjukt. Sen att de lurar barnfamiljer och köper deras älskade hundar till ett alldeles för lågt pris - bara för att ha sex med dem! Det är så sjukt att jag finner inga ord. Det är så tragiskt att djur måste ha lagar som skyddar dem mot sånt som inte ens borde existera.
 
Jag läste en intressant insändare och lär mig följande: Att ha sex med ett djur, döda det och sedan äta upp det, är alltså fullt lagligt i Sverige år 2013.

Kommentera

Publiceras ej