Mail till AstraZeneca

0kommentarer

Ni som följer Djurrättsalliansen på facebook vet vad det handlar om. AstraZeneca planerar att skicka 400 hundar till helvetet på jorden - googla Huntingdon Life Sciences och se bilderna... Det räcker att se dem i miniatyr. Eller läs HÄR om vilken "forskning" de bedriver. Varning för gråtattacker! Man tror inte att det är sant... Iallafall, jag har skickat det här mailet till folk på Astra, gör det du med och stoppa det här!
 
 - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Jag har hört om det fruktansvärda öde era 400 beagles kommer att gå till mötes - HLS. Jag blir så fruktansvärt ledsen och blir mörkrädd hur människor kan behandla djur på det inhumana sätt de gör. Inte nog med att era hundar redan utsatts för plågsamma djurförsök - deras helvete kommer dessutom fortsätta, om möjligt ÄNNU värre! Det räcker med att googla Huntingdon Life Sciences för att förstå att ingen levande varelse förtjänar att vara där. Det är djurplågeri i allra högsta grad! 
 
Jag tycker det är fruktansvärt oproffsigt, inhumant och okänsligt av er om ni, trots alla protester, ändå väljer att skicka dessa 400 hundar dit. Det handlar om liv.  Har ni inget samvete eller hjärta i kroppen? Ni vet vad som pågår, hur kan ni ens överväga att skicka dem dit? 
 
Utdrag från Djurrättsalliansens artikel: (http://djurrattsalliansen.se/internationellt/astrazeneca-tanker-skicka-hundarna-till-skracklabb-i-england.html)
 
"1997 – Zoe Broughton från Channel Four arbetar undercover på Huntingdon Life Sciences. Under sina 64 dagar på labbet följer hon 32 beaglar, från valp till död och dissektion. Hon filmar anställda som misshandlar valparna med knytnävsslag, träffar djurskyddsinspektörer som kontrollerar anläggningen utan att ens titta på hundarna och dokumenterar hur de anställda tramsar och slarvar när de genomför försöken."
 
"2000 – Dokument läcks inifrån Huntingdon Life Sciences och visar att anställda arbetat alkohol- och drogpåverkade och att ledningen, trots att de vetat om det, varken meddelat polisen eller vidtagit disciplinära åtgärder. De anställda har även slarvat under försök och förfalskat data för att göra beställaren nöjd."
 
Tycker ni det låter som ett proffsigt sätt att bedriva djurförsök på? Är det något ni själva skulle kunna göra i ert labb? Är det något ni som företag vill förknippas med? Om svaren är nej, så borde ni verkligen ta ert förnuft till fånga och låta omplacera hundarna i stället, om inte för hundarnas skull, så för ert eget ryktes skull! Det man kan läsa om i artikeln är inget annat är ren och skär grymhet och djurplågeri så att det bara skriker om det. Och även om ni skryter av er djurhållning här i Sverige med era djurförsök så stödjer ni ändå det hemska som pågår på HLS om ni väljer att ytterligare 400 liv ska plågas till döds där. 400 liv som ni dessutom har ansvaret för! Ett liv vore illa nog, för alla liv är lika mycket värda. Men nu handlar det om FYRAHUNDRA.
 
Jag ber och vädjar att ni ska låta hundarna omplaceras i kärleksfulla hem i Sverige istället, inget djur förtjänar att utnyttjas och plågas såhär. De hör inte hemma i försökslabb - de hör hemma i kärleksfulla familjer med massor av kärlek och frihet!
 
Jag är nog inte den första att ifrågasätta detta, så vad har ni för svar på att ni ändå tänker skicka hundarna till det helvete som ni VET pågår där?
 
Ser fram emot ett svar!
 - - - - - - - - - - - - - - - - - 
 
 
Det räcker ju att se den här bilden också...

Kommentera

Publiceras ej